Vrei sa alegi ceva pentru casa ta? Afla cele 3 motive pentru a alege un termostat

noul sistem iT 500

Mereu ne dorim sa avem parte de o casa amenajata corespunzator, sa avem un mobilier de calitate, elegant, efectiv sa ne bucuram de cele mai bune conditii de confort, relaxare si bun gust. Ei bine, cred ca este un aspect general valabil pentru orice persoana, insa ceea ce face diferenta sunt deciziile pe care le luam cu privire la achizitii.

De cele mai multe ori investim in lucruri de care nu avem nevoie cu adevarat sau care nu ne ajuta in sensul propriu, ba chiar pot aduce datorii, cheltuieli si nici macar o satisfactie. Cu toate acestea nu putem sa afirmam acelasi lucru si despre un termostat. De ce este aceasta una dintre cele mai intelepte decizii pentru  casa ta? Iti voi prezenta in continuare 3 motive pentru a te convinge.

noul sistem iT 500

  1. Controlezi valoarea temperaturii

Se intampla de multe ori ca in casa ta sa fie mult prea cald? Asta chiar si in timpul sezonului rece? Atunci sa fii convins ca irosesti foarte multa caldura si cheltuielile tale ar trebui sa fie mult mai mici de fapt.

Daca vei opta pentru instalarea unui termostat atunci vei putea controla temperatura din locuinta fara nici cea mai mica problema. Tot ceea ce iti trebuie este sa iti alegi o valoare confortabila si termostatul se va asigura ca aceasta va ramane la valoarea stabilita.

  1. Fiecare spatiu poate sa aiba o alta temperatura

Atunci cand ai camere pe care nu le folosesti sau, din contra, stii ca atunci cand faci un dus ai nevoie de o temperatura mai ridicata pentru a te simti confortabil, ei bine o poti face. Iti recomand in acest sens noul sistem iT 500 oferit de Salus Controls Romania.

Un astfel de termostat va putea sa ajusteze temperaturile potrivite in mai multe zone din casa ta, iar in felul acesta vei avea parte de tot confortul dorit, dar si de un plus de control si eficienta.

  1. Poti seta valorile de oriunde te vei afla

Ceea ce nu ti-am spus despre acest termostat prezentat anterior este faptul ca poate fi controlat foarte usor de la distanta, tot ceea ce ai nevoie fiind o conexiune la internet si un dispozitiv pe care sa ai instalata o aplicatie.

La doar un click distanta vei putea sa setezi temperatura din propria ta casa atunci cand esti la serviciu, in concediu sau oriunde in alta parte. Probabil te intrebi de ce este acest lucru atat de important? Ei bine, in situatia in care ai uitat centrala pornita si pleci de acasa, care este solutia? Preferi sa consumi caldura pe toata perioada in care esti plecat? Sigur ca nu. De asemenea, daca stii ca la o anumita ora se intorc cei mici acasa e important sa le asiguri un ambient cat mai placut si un confort optim, iar nu in ultimul rand, vei putea sa setezi temperatura dorita chiar pe drumul tau spre casa, stiind exact unde vei avea nevoie in functie de activitatile planificate. Vei creste temperatura in baie pentru ca vrei sa faci un dus, apoi in bucatarie pentru a manca si pe urma in dormitor pentru a te odihni.

Rezultatul este ca vei fi intampinat cu cea mai mare caldura – la propriu – astfel incat sa eficientizezi consumul, costurile si gradul de confort. E o investitie ce se amortizeaza relativ repede si ai toate motivele pentru a face aceasta alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *