stailer

Ai nevoie urgent de o coafură nouă și încă nu te-ai decis la ce salon să mergi? Stailer te poate ajuta să faci o mai bună alegere. Nu este nimic mai rău decât o coafură nereușită. Dacă vrei să ai grijă de tine și de aspectul tău fizic Stailer te poate ajuta să faci o mai bună alegere.

Practic, cu ajutorul acestei aplicații vei găsi rapid un loc liber la un salon din oraș. Nu ai de ce să îți mai faci griji dacă vrei să te programezi la salon de pe o zi pe alta. Cu Stailer poți obține asta mai ușor decât crezi.

Ce trebuie să faci pentru a folosi aplicația Stailer

Ca să te convingi că această aplicație este perfectă pentru tine este recomandat să vezi platforma Stailer și vei obține toate informațiile de care ai nevoie. Descarcă aplicația din Magazin Play, App Gallery sau App Store în mod gratuit sau te poți conecta pe site cu datele de gmail sau Facebook.

Stailer este o platformă gratuită și o poți folosi cu  încredere. Aici vei putea găsi servicii precum: tuns, coafură, epilat, make-up, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare dar și multe altele. 

Din această aplicație vei găsi toate informațiile cu privire la saloanele din zona ta. Vei avea acces la pozele saloanelor, dar și la prețurile impuse de acestea. În plus, mai poți citi și recenziile oferite de oameni.

De ce să mergi la coafor?

Mersul la salon este sănătos! Orice femeie are nevoie de câteva ore petrecute la salonul de înfrumusețare pentru a se relaxa pe deplin. Acesta este un loc unde poți socializa și unde poți lega prietenii noi.

În cele de mai jos vei descoperi câteva dintre avantajele oferite de mersul la salon.

·        Te eliberează de stres

Mersul la salon este relaxant. Acesta poate fi privit ca un mic refugiu în care te poți deconecta de la locul de muncă, de copii dar și de toate celelalte sarcini pe care trebuie să le îndeplinești. Chiar dacă ai nevoie să îți tunzi părul sau vrei să îți realizezi o coafură spectaculoasă, salonul este o bună idee.

·        Ai parte de răsfăț

Atunci când mergi la salon ai parte de răsfăț. O coafură nouă este cu siguranță un răsfăț pentru tine. Părul tău are nevoie din când în când de un tratament complex care să îi redea strălucirea și frumusețea de care are nevoie. O coafură nouă este ideală, deoarece vei învăța să te apreciezi mai mult și să pui preț pe modul în care arăți.

·        Poți comunica deschis

Saloanele sunt cunoscute ca locuri sociale în care oamenii pot discuta liber. Practic, poți veni la salon și poți discuta cu persoana care te coafează, aproape orice subiect. În timp ce stai pe scaun și te lași răsfățată poți discuta și despre problemele care te frământă.

Poți obține mai multe detalii aici despre aplicația Stailer și despre modul în care aceasta îți va îmbunătăți relația cu saloanele de înfrumusețare.

Dacă vei folosi această aplicație o singură dată vei reveni la ea ori de câte ori vei avea nevoie de o programare la salon.

Date de contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *