stailer

Programările la salon nu sunt o prioritate pentru foarte multe persoane. Dacă se află în jurul salonului și își amintesc, se vor programa, iar în caz contrar vor suna la recepție când își amintesc. O mulțime de servicii nu se pot presta acasă și, din acest motiv, este nevoie de un stilist. Nu mai renunța la acest aspect! Online te poți programa acum la salon. Prin Stailer găsești unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare!

Stailer este o platformă online, unde ai posibilitatea de a-ți rezerva locul la un serviciu de care ai nevoie. De asemenea, poți face două programări, pentru tine și pentru o altă persoană. Nu este necesar să ai un cont deschis, dar este mai simplu cu ajutorul unuia. Platforma dispune și de aplicația mobilă care poate fi folosită pe telefon sau pe tabletă.

Mii de saloane din întreaga țară sunt disponibile pentru programări la ora și data stabilite de tine! Peste 1000 de saloane de înfrumusețare și-au înscris afacerea pe stailer.ro și așteaptă noi clienți pentru a-și rezerva locul. Ai posibilitatea de a te programa în 41 de orașe din România, lista completă fiind disponibilă pe site. 

Selectează zona în care dorești programarea la salon și rezervă locul!

Înainte de a face programarea la salon, trebuie să selectezi întâi zona. Orașe importante din România găzduiesc deja saloanele la care te poți programa, așadar poți începe căutarea. Ai ocazia de a te programa la un salon coafura Craiova sau la un renumit make-up artist din București. Doar caută locația!

După ce ai selectat locația, va trebui să alegi genul tău, serviciul dorit, data și ora programării. În funcție de aceste criterii Stailer îți va oferi o listă corespunzătoare cu saloanele și stiliștii disponibili. La final, tot ce mai rămâne de făcut este programarea propriu-zisă. Se face prin contul tău dacă ai unul, dar și fără cont. 

Programările și navigarea pe site-ul stailer.ro sunt complet gratuite și nu se percepe niciun cost nici pentru descărcarea aplicației. Aceasta se găsește în magazinele digitale și este disponibilă pe smartphone-uri și tablete. 

Consultă catalogul cu inspirație și alege un nou look!

Catalogul cu inspirație este o secțiune de pe site-ul stailer.ro. Aceasta cuprinde fotografii cu lucrările profesioniștilor în hair & beauty înscriși pe Stailer. Vei putea vedea noi stiluri de coafură, noi modele de manichiură și pedichiură, culori noi în materie de păr sau stiluri diferite de tunsori. 

Poți naviga oricât dorești printre ele, iar dacă ai găsit serviciul potrivit pentru nevoile tale, te poți programa direct din dreptul fotografiei. Rezervă locul la salon sau la stilist prin apăsarea unui singur buton. Dacă serviciul coincide cu ceea ce îți dorești și vrei să afli detalii suplimentare despre el, trimite și altor prieteni prin funcția de share. Întreabă-i ce părere au despre stilul respectiv și poate vei găsi chiar pe cineva care a fost la salonul respectiv! Afla detalii extra aici.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *